Road trip

Om bara ett par timmar börjar äventyret. Jag ska ut till Bromma flygplats och hämta hyrbilen... Jag ber  alla  hålla  tummarna för att jag kommer tillbaka helskinnad! Becky åkte ut med mig igår och rekade så det ska nog inte vara ett problem men de flesta vet ju hur det gick sist jag hyrde bil i Stockholm.

För er som inte har någon aning så kan vi väl säga att jag skulle på arbetsintervjuer runt om i Stockholms län. Stursk som jag var tyckte jag att det var klokt att hyra bil ute på Arlanda. Detta var innan GPS-tiden, men hur svårt kan det vara? Jag hade ju minsann varit i Stockholm säkert fem gånger tidigare så  på hederligt vis skrev jag ut vägbeskrivningar på eniro. Första anhalten (Jakobsberg) och andra (Södertälje) gick alldeles utmärkt. Sedan skulle jag till Nacka och då blev det visst svårare. Enligt muntliga instruktioner i Södertälje skulle jag sikta på Globen... Jag såg aldrig Globen men däremot mängder av baklysen eftersom jag hamnade i världens köer. Efter diverse felkörningar, telefonsamtal till min eventuelle arbetsgivare var jag på plats, bara en och en halv timme för sent. Men vad gör det!? Jobbet är fortfarande mitt! :)

Nåja, det var rätt många år sedan och nu tror jag att det kommer gå bättre!

Lite senare i eftermiddag ska vi ge oss ut på vägarna och köra ner till Halmstad. Lite spontant så där... Våra ursprungliga midsommarplaner kraschade så vi var tvungna att hitta på något nytt. Och jag är rätt nöjd med hur det blev i slutändan! Pite var nervös för stadskörningen så jag kommer lotsa oss ut ur storstan med min säkra, kompetenta, icke-agressiva körning. ;)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Spannande!!!



Jag kommer aven igag den gangen da vi hyrde bil da jag skulle flytta fran Stockholm. Starkast ar minnet nar vi forsokte dolja risporna pa bilen efter granden med lite jord fran marken. Hi Hi!



Ar ni hemma igen pa mandag?



Vi ar i Stockholm fram till sex, kul om du-ni har tid att ses over en matbit?



Glad midsommar!!!



KRAMEN

2010-06-26 @ 14:09:15
Postat av: Theres

Oooojaaaa! Det minns jag väl! Rätt uppfinningsrikt av oss... ;) Trist att vi inte hann ses. Såg inte detta förrän det var för sent. Men vi kommer upp i slutet av juli så då kanske vi kan få till det!? Hoppas ni haft en underbar resa!



Kram

2010-07-01 @ 14:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0