Min hyllning

Det finns en person som jag håller väldigt kär! En liten pys, eller kanske inte så ruskigt liten längre, men lillasyster är hon i alla fall. Idag är det hennes födelsedag och efter så här många år har jag hundratals historier att berätta om denna fantastiska lilla flicka! Jag väljer att dela med mig av några minnen.

Allra käraste: Vi delar rum så fort vi är hemma i Pite! Vi pratar, myser, slåss om plats och utrymme, spelar spel, umgås, skrattar, kramas, njuter...

Argbiggan: som 2-åring grät hon sig igenom en hel semesterresa i Finland. Lillasyster ville mata duvorna och vara på hotellrummet, inget annat!

Artisten: När hon hade freestylens lurar i öronen sjöng hon "Ciao ciao Italia" med inlevelse under bejublade konserter för grannar och andra andra bekanta.

Atleten: Som stolt storasyster kan jag berätta att min lillasyster har tillhört både Sverige-eliten och världs-eliten i dans! Landslaget, VM, EM, SM... När hon vann SM-silver var jag på plats men kunde inte klappa takten för tårarna trillade. Du är min idol!

Den bestämda: Lillpysen talade om för skolfotografen att nej, det där fotot var inte till belåtenhet. Det var bara att ta ett nytt.

Den modiga: Lillasyster säger vad hon tycker.

Festivalbesökaren: Hon har alltid varit förtjust i festivaler. Stå i publiken och hoppa till artister som Uggla eller Håkan Hellström.

Husmodern: Jag säger bara - vårrullar!

Konstnären: Under många år formades cernitlera till allehanda figurer. 

La fashionista: Modemedveten, stilfull, skotokig. Hennes garderob är att avundas. Och redan som liten visste hon hur man skulle klä sig. Jag minns med värme en illgul mjukisdress... Besvikelsen är total! Jag hittar ingen bild på denna fantastiska kreation.

O'boy: Det är drycken vi är uppfödda på. Mycket har avhandlats vid köksbordet över ett glas O'boy.
 
"Sjuklingen": Under småbarnsåren led lillan av "knölsjukan". Att stoppa in långkalsongerna i strumporna var besvärligt. Sedan var strumporna alldeles för hårda och behövde en omgång med strykjärnet innan hon kunde gnugga dem mjuka för att sedan kunna använda dem. Hon brukade också kasta bacillsnören omkring sig...

Världens bästa: Du kommer alltid vara världens bästa och allra käraste lillasyster! Vad vore jag utan dig?


                       




Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Allra allra käraste syster!!

Tack vad fint! Det kom tom. en liten tår!

Du är bäst!



Puss och kram

2010-01-13 @ 16:27:45
Postat av: caroline

Du har gjort en fantastisk hyllning till din syster! Kramar!

2010-01-13 @ 23:23:47
URL: http://carrocaramell.blogspot.com
Postat av: Theres

Lillasyster förtjänar all cred! Puss på er båda! :)

2010-01-14 @ 17:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0